Pinkstertocht

Pinkstertocht 2017:
De 41ste en allerlaatste Pinkstertocht op 5 juni werd georganiseerd ter nagedachtenis aan de in december overleden voorzitter Piet van de Ven. In het Trefpunt was een speciale hoek voor hem ingericht, waar wandelaars een boodschap achter konden laten. Dit werd veelvuldig gedaan.

Hoewel de voorspellingen anders waren, bleef het de hele dag droog en was het ideaal wandelweer. Er waren dan ook bijna geen blessures, waardoor de vrijwilligers van EHBO Wijchen weinig te doen hadden.

Veel deelnemers lieten weten hoe ze genoten van de mooie wandeling en hoe jammer ze het vonden dat dit de laatste keer was. Ook het bestuur en alle vrijwilligers hadden een dubbel gevoel bij deze dag: fijn om het nog een keer te kunnen organiseren, maar ook moeilijk vanwege het definitieve einde.

Wij hopen dat iedereen nog met veel plezier terug zal kijken op deze prachtige wandeltocht!

Trefpunt